Articole

Trei echipe își dispută supremația în Liga a III-a Seria 3, după ce Martalogii Activi au câștigat derby-ul cu FC Oltenia

Martalogii Activi și FC Oltenia s-au întâlnit vineri seară, pe terenul din Agronomie, în derby-ul Ligii a III-a Seria 3.

După 1-1 la pauză, Martalogii Activi s-au impus cu 3-1, grație „dublei” semnate de Calea Florin, și urcă în fotoliul de lider al clasamentului.

Martalogii Activi au lovit primii în duelul cu FC Oltenia, Calea Viorel deschizând scorul în minutul 8. Goiceanu Daniel a restabilit egalitatea cu șase minute înainte de pauză, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1.

În repriza secundă a intrat în scenă Calea Florin, care a făcut diferența și s-a dovedit decisiv pentru Martalogii Activi. Mai întâi, a dus scorul la 2-1 la trei minute de la reluare, pentru ca în minutul 27 să închidă tabela la 3-1 și să aducă cele trei puncte echipei sale.

În urma acestui succes, Martalogii Activi urcă pe prima poziție a clasamentului, mulțumită golaverajului mai bun decât următoarele două clasate, Cluj Bruj și FC Oltenia, care au tot 12 puncte, dar și câte un meci mai puțin decât liderul.

Articole similare

Close