Articole

Se anunță ploaie de goluri în Liga Prieteniei: Ce meciuri se joacă joi

Terenul din Agronomie va găzdui cele cinci partide care se vor juca joi în Liga Prieteniei.

Ziua va fi deschisă, de la ora 20:00, de un duel între două echipe aflate în situații critice în Liga a II Seria 1 și care au nevoie disperată de victorie pentru a scăpa, cel puțin pentru moment, de grijile retrogradării: Old Boys, locul 16, cu 9 puncte strânse în 10 partide, vs New Boys, locul 17, cu punctaj identic, dar un meci mai mult disputat.

De la 20:50 ne așteptăm la o cascadă de goluri, în meciul din Liga a III-a Seria 3 dintre Martalogii Activi și SPP Titan. Cele două formații au arătat o poftă de gol impresionantă etapa trecută, spulberându-și adversarele cu 14-3, respectiv 18-1, astfel că promit să ofere un adevărat spectacol fotbalistic și în duelul direct de joi.

De la 21:40 revenim în Prima Serie a Ligii Secunde, pentru un duel ce se anunță destul de dezechilibrat, dacă ne luăm după liniile de clasament ale combatantelor, dar care ne poate oferi surprize. Clasați pe locul 8, cu 20 de puncte în 14 partide, băieții de la West Boys vor evolua împotriva celor de la Panthers Squad, formație care are nevoie de puncte ca de aer, dat fiind că se află într-o situație disperată în clasament, ocupând locul 19, cu 7 puncte strânse în 11 etape.

O situație similară întâlnim și în partida programată pentru ora 22:30, unde AC Militari, poziția a 5-a, cu 28 de puncte strânse în 14 etape, va primi replica băieților de la FC Sportul, care nu au avut un parcurs tocmai reușit până acum și au adunat doar 9 puncte în 11 meciuri jucate.

Cel mai așteptat meci al serii de joi este, de la 23:20, duelul din returul șaisprezecimilor Cupei Ligii, dintre FC Voluntari, locul 8 din Liga a II-a Seria 2, și Minerul Motru, surpriza din Liga a III-a Seria 1 care a reușit să acceadă în fazele eliminatorii. Băieții de la FC Voluntari pleacă cu prima șansă la calificarea în optimi după victoria cu 9-6 din manșa tur, dar ocupanta poziției a 4-a din Liga a III-a Seria 1 promite să lupte pentru șansa ei și să facă tot posibilul pentru a-și continua aventura în fazele superioare ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close