ArticoleLiga 1 Est

Claudiu, de la Athletic București, liderul Ligii I Est, avertizează echipele din Liga I Sud: „Am venit aici pentru Superligă”

Claudiu, de la Athletic București, a vorbit după victoria pe care echipa sa a obținut-o în derby-ul cu Atletico Urziceni (vezi aici detalii de la meci) despre Superliga Prieteniei și a lansat un avertisment către echipele din Liga I Sud, precum și către celelalte participante la Superligă.

Analizând la cald partida câștigată în fața lui Atletico Urziceni, Claudiu a comentat: „Un meci foarte bun, un derby, mi s-a părut mie, cel mai bun meci de până acum. Băieții au jucat foarte bine, cel puțin în prima repriză, au reușit să țină pasul cu noi. Ne bucurăm că am deschis scorul până la pauză și așa am putut să avem un răgaz mai bun pentru repriza a doua.”

Întrebat dacă după cele nouă victorii obținute în nouă etape disputate în Liga I Est speră la Superligă, el a replicat: „De ce nu? De asta am venit aici. Ne bucurăm că încă nu am întâlnit înfrângerea. Sperăm să o ținem tot așa. Trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate, să ajungem acolo unde ne-am propus.”

Chestionat unde și-ar vedea echipa în Superligă, jucătorul liderului Ligii I Est, Athletic București a răspuns: „Vă dați seama, cel mai sus, acolo unde ne dorim cu toții. N-o să fie ușor nimic, Superliga o să fie superioară față de ce avem noi aici, dar o să ne mai întărim și sperăm să fie bine.”

În final, întrebat cum i se pare campionatul Liga Prieteniei, după disputarea turului Claudiu a arătat: „E o competiție bună, adică nu sunt echipe care se strâng din fața blocului. Sunt jucători care au evoluat, care vor să se mențină, vor să păstreze prietenia, că până la urmă ăsta este scopul, și este un lucru bun al celor care s-au gândit să facă această competiție. Ne bucurăm și, pe această cale, le mulțumim.”

Iată interviul integral acordat de Claudiu, de la Athletic București:

Articole similare

Close