ArticoleLiga 1

Fără milă în ultima etapă! Martalogii Activi le-au aplicat un set Rezervelor și le-au împins în Liga a II-a

Martalogii Activi, formație care s-a bătut până spre finalul sezonului pentru locurile de Superligă, a primit în ultima etapă a Ligii I Sud replica celor de la FC Rezervele, formație care avea nevoie de un rezultat bun pentru a fi sigură că se va menține în primul eșalon al Zonei Sud.

În ciuda nevoii disperate de puncte, băieții de la FC Rezervele nu au reușit să le facă față Martalogilor Activi, iar la final, dând dovadă de fair-play, au recunoscut chiar superioritatea netă a adversarilor.

Martalogii Activi au controlat jocul disputat miercuri pe arena de la Antilopa din prima până în ultima secundă, au condus la pauză cu 2-0, iar în final s-au impus la scor de tenis, 6-1.

Mijlocașul Barabas Andrei i-a făcut zile fripte defensivei adverse și a punctat de trei ori pentru Martalogii Activi, pentru care au mai înscris Nae Marius (2) și Varlan Robert.

De partea cealaltă, golul de onoare al Rezervelor a fost marcat în partea secundă de Martinov Mihai.

Din păcate pentru ei, în urma acestui eșec coroborat cu victoria lui Fair Play din ultima partidă a campionatului, băieții de la FC Rezervele au încheiat sezonul pe locul 17, cu 14 puncte, și au retrogradat în eșalonul secund al Zonei Sud.

Martalogii Activi au acumulat 37 de puncte, au terminat Liga I Sud pe locul 5 și se anunță ca fiind una dintre formațiile care vor lupta pentru podium în campionatul următor.

Articole similare

Close