ArticoleLiga 1

Duel extrem de echilibrat între VHM și Rezervele, decis cu un minut înainte de fluierul final

VHM și FC Rezervele au fost, miercuri seară, protagonistele unuia dintre cele mai echilibrate meciuri din etapa a noua a Ligii I Sud, în ciuda rezultatelor înregistrate de cele două combatante până acum în campionat.

FC Rezervele s-a impus în final cu 2-1, după ce la pauză a condus cu 1-0, grație dublei semnate de Voicu Cristian, la capătul unei partide în care câte un jucător de la ambele echipe a văzut cartonașul verde: Filip Ilie, de la VHM, și Lazăr Viorel, de la Rezervele, în timp ce Cristea Robert, de la VHM, a primit un cartonaș galben.

Băieții de la Rezervele s-au impus mulțumită finalurilor excelente de repriză pe care le-au reușit.

După mai bine de un prim sfert de oră fără gol marcat, Voicu Cristian a deschis scorul în minutul 18, iar FC Rezervele a intrat la cabine cu avantaj minim.

Cristea Robert a egalat pentru VHM în minutul 33, iar pe final ambele echipe au forțat victoria.

Cei de la Rezervele au avut câștig de cauză, grație golului marcat în minutul 39 de același Voicu Cristian, care le-a adus victoria și cele trei puncte puse în joc în această partidă.

În urma acestui rezultat, FC Rezervele acumulează 9 puncte și ocupă locul 13 în ierarhia Ligii I, în timp VHM rămâne cu 13 puncte și este pe poziția a șaptea în clasament.

Articole similare

Close