ArticoleLiga 1

AC Militari a învins-o greu pe Dream Team și a urcat în prima jumătate a ierarhiei Ligii I Sud

AC Militari și Dream Team au deschis miercuri seara de fotbal de pe terenul de la Antilopa, cu un meci din cadrul etapei a 15-a a Ligii I Sud.

După o primă repriză echilibrată și încheiată cu scor egal, 2-2, AC Militari a gestionat mai bine repriza secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 3-1, pentru o victorie finală cu scorul de 5-3.

Măcelaru Ionuț și Întuneric Alexandru au marcat câte o dublă pentru AC Militari, pentru care a mai punctat și fundașul Ionuț Belu.

De partea cealaltă, golurile prin care băieții de la Dream Team au contribuit la tensiunea și spectacolul din teren au fost înscris de Huțanu Cătălin (2) și Ivan Ionuț.

În urma acestui succes muncit, AC Militari acumulează 19 puncte și urcă în prima jumătate a clasamentului Ligii I Sud, până pe locul 8, în timp ce, cu 15 puncte, Dream Team ocupă poziția a 15-a a ierarhiei și are nevoie de un final de sezon bun pentru a-și asigura și în campionatul următor menținerea în Primul Eșalon al Ligii Prieteniei Sud.

Oportunitate pentru echipe!

Indiferent însă de locurile din ierarhie și de rezultatele înregistrate, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a evolua în perioada 11-14 august, la Albena, Bulgaria, în Friendship Open Tournament, competiție la care subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close