ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

„Cormorani” în zbor spre titlu! Liverpool câștigă derby-ul cu B&B grație dublei semnate de Stângă și este noul lider al Ligii I Sud

Liverpool Team și B&B, cele două formații care domină Liga I Sud, s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în derby-ul pentru titlul de campioană.

B&B avea un parcurs perfect în primele 9 runde, în vreme ce băieții de la Liverpool suferiseră un eșec, în fața celor de la ATV ROM, astfel că aveau neaparată nevoie de victorie în acest meci pentru a nu-i permite adversarei să se distanțeze la 6 puncte în fruntea clasamentului.

Conștienți de importanța acestui joc, „Cormoranii” au evoluat foarte exact în apărare, în vreme ce în ofensivă au beneficiat de două sclipiri de geniu ale lui Ștefan Stângă.

Astfel, după ce a condus la pauză cu 1-0, Liverpool Team s-a impus în final cu 2-1.

Ștefan Stângă a deschis scorul în minutul 12 cu o execuție fantastică, pentru ca tot el să majoreze avantajul „Cormoranilor” în minutul 27.

B&B s-a trezit după încasarea celui de-al doilea gol și a redus din diferență în minutul 28, prin Petre Ungureanu, cu o execuție din apropiere după o respingere a portarului advers.

Pe final de meci, cei de la B&B au încercat să revină și să obțină ceva din această partidă, însă s-au lovit de un goal-keeper al celor de la Liverpool aflat în zi de grație, care a închis poarta cu câteva intervenții incredibile, astfel că toate cele 3 puncte puse în joc au ajuns în tabăra „Cormoranilor”.

Grație acestui succes la limită, Liverpool Team acumulează 27 de puncte, o egalează pe B&B și trece în fotoliul de lider al clasamentului Ligii I Sud, având de partea sa atât rezultatul direct favorabil, cât și golaverajul superior.

Articole similare

Close