Articole

Hooligans isi confirma statutul de favorita din meciul cu Shark Racing si se impune cu 9-3 in fatza rechinilor!

Ocupanta locului 12, Shark Racing, a avut aseara pe terenul din baza Progresul un meci greu impotriva celor de la Hooligans, echipa ce se bate la titlul de campioana la Liga Prieteniei. Acestea sunt meciurile in care Hooligans nu are voie sa greseasca daca vrea sa castige campionatul.

Statutul de favorita este confirmat in acest duel pentru Hooligans, prin fotbalul de calitate prestat. Desi au pornit cu un handicap de un gol prin reusita celor de la Shark Racing din minutul 4, reusita semnata Manzatu Catalin, baietii de la Hooligans s-au mobilizat exemplar si au reusit sa revina in joc imediat. Egalarea a venit in minutul 10 prin golul lui Albu Alexandru iar 3 minute mai tarziu, Chircalan Marius intoarce rezultatul de pe tabela in favoarea echipei Hooligans. Cei doi jucatori sunt inspirati si in minutele 14 si 19, atunci cand isi trec cate o dubla in dreptul fiecaruia. 4-1 pentru Hooligans, acesta a fost si scorul pauzei.

Repriza a doua este si mai activa decat prima iar golul vine inca din minutul 21, atunci cand Albu Alexandru marcheaza pentru 5-1. Shark Racing insista pe faza ofensiva in incercarea de a reduce din diferenta si reuseste un gol prin Stoica Alexandru in minutul 28. In minutul 33 Albu Alexandru face hattrick-ul si linisteste definitiv soarta meciului in favoarea celor de la Hooligans. Vasile Razvan si Mihai Dragos marcheaza in minutele 34 si 35 pentru Hooligans si scorul devenea 8-2. Bidireanu Dragos marcheaza pentru Shark in minutul 37 iar tabela este inchisa de golul celor de la Hooligans din minutul 39, reusita semnata Alexe Andrei. 3 puncte castigate fara emotii de Hooligans cu scorul de 9-3, sansele la titlu ramanand intacte si dupa aceasta partida.

 

Articole similare

Close