Articole

Hooligans United egaleaza liderul Bizz Brasil, avand si un meci in minus fatza de acestia! Sanse bune la titlu pentru aceasta echipa!

Hooligans United avea aseara sansa sa egaleze liderul Bizz Brasil si sa aiba si un meci in minus fatza de acestia, sanse bune pentru aceasta echipa in acest moment in lupta pentru cucerirea titlului de campioana. Adversarii lor, echipa de pe locul 7, Real Bucuresti, venea dupa 6 victorii consecutive si era intr-o forma foarte buna inainte de aceasta confruntare.

Prima repriza incepe cum ne asteptam, cu Hooligans United in ofensiva, golul venind destul de repede, in minutul 5 prin sutul de la distanta al lui Petrut Mattheus. Real Bucuresti primeste un penalty la un hentz in careu, penalty ratat din pacate pentru ei. Burlacu Cristian face 2-0 si isi duce echipa intr-un avantaj linistitor la pauza meciului.

A doua repriza decurge in aceeasi maniera, cu Hooligans United dominand partida, fazele ofensive fiind rasplatite printr-o noua reusita a lui Petrut Mattheus in minutul 23. Acesta avea sa fie si scorul final, Real Bucuresti nu gaseste drumul spre gol si cele 3 puncte merg la Hooligans United, puncte prin care egaleaza liderul Bizz Brasil, avand si un meci mai putin fatza de acestia.

Articole similare

Close