ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Inter Bragadiru a trecut la scor de Universitatea București și a urcat pe poziția secundă a ierarhiei

Inter Bragadiru și Universitatea București s-au întâlnit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-o partidă din cadrul etapei a noua a Ligii a II-a Sud din Liga Prieteniei București.

Duelul dintre cele două echipe a reprezentat un veritabil festival de goluri, în care s-a marcat de nu mai puțin de 18 ori.

După ce a condus la pauză la scor de tenis, 6-3, Inter Bragadiru a apăsat și mai tare pedala de accelerație la reluare și s-a impus cu 13-5, ajungând astfel la al șaselea succes al sezonului.

Vlad Florentin a fost principala gură de tun a învingătorilor, cu 5 goluri marcate în poarta adversă.

Celelalte reușite ale băieților din Bragadiru au purtat semnăturile lui Zamfir Marian (3), Cenușe Marian (2), Ispas Alexandru (2) și Tănase Florin .

De partea cealaltă, Malageanu Marius a reușit un hat-trick pentru Universitatea București, pentru care au mai punctat Raicea Tiberius și Truică Alex.

În urma acestui rezultat, Inter Bragadiru acumulează 18 puncte și ocupă poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Sud, în vreme ce Universitatea București rămâne cu 6 puncte și se află pe locul 5 al ierarhiei.

Articole similare

Close