ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. MECI CU RASTURNARI DE SITUATIE IN REAL RAPID BUCURESTI – AMBIANTA STEAUA!

Victorie pentru ocupanta locului 4, scor 9-4.

     Real Rapid, locul 14 in Liga 1, a intalnit marti seara, cu incepere de la ora 20:00, formatia de pe locul 4, Ambianta Steaua. Realul nu este intr-o forma prea buna, dovada si locul in clasament, in timp ce Ambianta Steaua este instalata pe locul 4, fara prea multe ”amenintari” din partea urmaritoarelor, cel putin in viitorul apropiat.

Scorul a fost deschis in prima repriza de Ambianta Steaua, prin golul lui Vlad Florentin, insa un gol de portar, dintr-un sut ce nu anunta mare lucru, venit de la o distanta considerabila. In minutul 5 al partidei, Stanciu Constantin fructifica un contraatac pentru Ambianta si duce scorul la 2-0. Continuarea partidei a venit cu o replica extraordinara a celor de la Real Rapid. Stan Adrian a dat semnalul revenirii si a inscris primul gol pentru echipa lui, in minutul 8. Apararea celor de la Ambianta a fost prea relaxata si egalarea a venit dintr-o faza putin norocoasa. Luft in fata portii al numarului 8, Bunea Adrian, insa imediat in spatele acestuia a aparut Andreescu Cristian, cu o finalizare pentru 2-2. Relaxarea celor de la Ambianta Steaua se transforma intr-o hibernare in toata regula, iar golul de 3-2 pentru Real Rapid nu intarzie sa apara. A fost nevoie doar de 10 minute ca scorul sa se intoarca in favoarea locului 14. O prima repriza incheiata cu scorul de 3-2 in favoarea celor de la Real Rapid Bucuresti, dupa o repriza placuta ochiului, fara rabat de la efort din partea jucatorilor ambelor formatii.

In repriza secunda, se pare ca baietii de la Ambianta Steaua si-au adus aminte de locul in clasament si au fost mult mai atenti la ce au de facut. Dragan Marian a adus egalarea pe tabela in minutul 21, un gol incasat mult prea devreme de defensiva celor de la Real Rapid. 4 minute mai tarziu, acelasi Dragan Marian isi duce echipa in avantaj pe tabela si Ambianta Steaua conducea pentru a doua oara ostilitatile. De data aceasta nu a mai fost cazul de revenire pentru Real Rapid, acestia fiind vizibil obositi, dupa efortul depus in prima repriza, cand au revenit de la 0-2 si au intors 3-2. Vlad Florentin isi trece in cont hattrick-ul, cu inca doua goluri marcate, pe langa cel din prima repriza. Ambianta mai marcheaza inca doua goluri prin Staicu Ionut si scorul era deja 9-3 pentru locul 4 in Liga 1. O tresarire de orgoliu a sosit in minutul 39, la reusita lui Stanciu Marius, insa era prea putin pentru Real Rapid ca sa mai obtina ceva din aceasta partida.

Scor final 9-4 pentru Ambianta Steaua si urmarirea celor de la ATVROM continua. Daca luam in calcul si posibila eliminare din campionat a celor de la Hooligans, putem discuta despre echipa din top 3.

Articole similare

Close