Articole

Sporting Bucuresti castiga la pas duelul de Liga I, impotriva celor de la F.C. Viitorul, scor 10-4!

Sporting Bucuresti, a intalnit aseara pe terenul din Agronomie, intr-un meci de Liga I, formatia F.C. Viitorul, locul 15 in clasament. Dupa ce marti a invins Fair Play-ul, Sporting cauta aseara a doua victorie consecutiva, victorie prin care sa isi asigure indeplinirea obiectivului propus in acest sezon, anume mentinerea in Liga I, dupa promovarea reusita inca din primul sezon.

In prima repriza cei care deschid scorul sunt baietii de la Sporting, prin reusita lui Nini (Niculescu Ninel) din minutul 4. In minutul 5 deja era 2-0 la golul lui Dinu George si se parea ca Sporting vrea sa rezolve partida inca din prima repriza. In minutul 11, F.C. Viitorul reduce din diferenta, prin reusita lui Brotac Cornel, insa alb-verzii isi fac jocul de pase dupa acest gol primit, iar acest lucru se concretizeaza cu inca un gol inainte de fluierul pauzei, golul lui Boboc David, mijlocasul de creatie al celor de la Sporting Bucuresti. 3-1 a fost scorul pauzei si meciul nu era decis inca dupa acest scor, desi evolutia Sportingului a fost una convingatoare.

In actul secund isi face aparitia si golgheterul echipei in acest sezon, Chirica Nicusor, absent in meciul cu Fair Play, acum taxand poarta adversa cu doua goluri, in minutele 22 si 23. La 5-1, inscrie si Roberto Daniel, mijlocas intrat in a doua repriza pe teren, golul de 6-1 in minutul 24. Aproape minutul si golul, in minutul 26, Savu Nicolae isi trece si el numele pe lista marcatorilor, omul de baza din defensiva in acest meci. 8-1 se face in minutul 29, Dinu George marcheaza al doilea sau gol personal din acest meci, o evolutie convingatoare si pentru el. Dupa atatea goluri primite, F.C. Viitorul reuseste sa puna cateva probleme pe faza ofensiva, pe acest fond venind si golul 2, reusita semnata acelasi Brotac Cornel. Niki (Chirica Nicusor) face hattrick-ul in minutul 31 si scorul devenea 9-2 dupa aceasta reusita. Marcu Nicolae incearca sa mai stearga din evolutia echipei sale din acest duel, marcand doua goluri pe acest final de meci, in minutele 33 si 38, intre aceste goluri insa si Sporting a mai marcat unul, prin Roberto Daniel in minutul 34, doua goluri in dreptul sau la debutul in echipa alb-verzilor.

3 puncte luate lejer de Sporting Bucuresti, dupa un joc colectiv excelent, victorie la scor in acest duel cu o alta vecina de clasament, 3 puncte prin care Sporting urca pe 14 in clasament, iesita din zona retrogradabila.

Articole similare

Close