ArticoleLiga 1

Liverpool trece cu bine peste testul dificil cu Brotac și se menține în plutonul echipelor cu punctaj maxim

Liverpool Team a obținut miercuri seară o victorie muncită în duelul cu Brotac Medical și se menține în plutonul de patru echipe care conduce Liga I cu punctaj maxim după trei etape jucate.

În ciuda scorului final, 6-2, Liverpool Team nu a avut deloc un meci ușor în fața celor de la Brotac, la pauză tabela arătând scorul de 1-1. Experiența și valoarea „Cormoranilor” și-a spus însă cuvântul în repriza a doua, când s-a făcut diferența între cele două formații.

După o primă jumătate de repriză de tatonare, în care cele două echipe au fost mai preocupate să nu primească gol decât să înscrie, căpitanul lui Liverpool, Robu Alin a deschis scorul în minutul 11.

Băieții de la Brotac Medical nu au acuzat însă șocul și au egalat după doar patru minute, prin Sandu Ionuț, care a stabilit astfel și scorul pauzei.

„Cormoranii” au ieșit mai montați de la cabine și în debutul părții secunde au beneficiat și de un autogol al adversarilor, grație căruia au revenit în avantaj.

Robu Alin a recidivat în minutul 26, când a recuperat o minge în propriul teren, a avansat în banda stângă, a trecut de un adversar și l-a executat pe portarul advers cu o scăriță de toată frumusețea.

După doar un minut, Jitaru Cristian a prin un șut imparabil și a dus scorul la 4-1 pentru Liverpool Team.

Brotac Medical a mai avut o tresărire de orgoliu la jumătatea rundei secunde, când Călin Florin a punctat pentru 4-2, dar „Cormoranii” au înghețat jocul și nu le-au mai permis adversarilor să se apropie amenințător de poarta lor.

Pe final, Alexandru Mihai (min. 38) și Gheorghe Laurențiu (min. 40) au mai marcat de două ori pentru Liverpool Team și au stabilit scorul final la 6-2.

În urma acestui succes, Liverpool Team își menține linia perfectă de clasament și se află în plutonul de patru echipe cu punctaj maxim, alături de Sălaj Boys, FC Berceni și Bizz Brasil.

De partea cealaltă, cu trei puncte strânse în trei etape, Brotac Medical ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I.

Articole similare

Close