Articole

Good Team urca pe locul 2 in Liga I!

Aseara s-au intalnit doua echipe care se cunosteau din Liga II, de unde au promovat impreuna, Good Team fosta echipa FC DR, respectiv Sporting Bucuresti. Favorita pornea echipa Good Team, o echipa omogena cu jucatori foarte experimentati pe toate compartimentele. Sporting Bucuresti spera sa faca un meci bun, echipa insa avand un program infernal in primele 6 etape, cu F.C. Berceni, Bizz Brasil, F.C. Bucuresti, Good Team si Chipita, primele 5 echipe din clasament la rand.

Prima repriza ne arata un joc de la egal la egal, un joc pe contre, Good Team deschide scorul in minutul 8, reusita semnata Ilie Stefan. Chirica Nicusor, atacantul celor de la Sporting Bucuresti egaleaza imediat situatia pe tabela in minutul 9 si se parea ca Sporting progreseaza de la meci la meci. Minutul 15 aduce in avantaj echipa Good Team prin golul lui Nedelea Alin iar scorul la pauza ramane acesta, 2-1 in favoarea lor.

Repriza secunda debuteaza cu Sporting Bucuresti in atac, 3 mari ocazii in drepul lor insa portarul celor de la Good Team este intr-o zi mare si nu lasa nimic sa treaca de el. Dupa primele 4 minute din actul secund, pe fondul ratarilor si al nervilor, Sporting se vede invinsa prin reusita lui Udrea Liviu, el majorand avantajul echipei sale iar de aici incolo meciul a curs intr-o singura directie. Good Team rateaza si ea cateva ocazii mari doar ca in minutele 36 si 38 sa marcheze inca 2 goluri in poarta celor de la Sporting, prin Nedelea Alin si Udrea Liviu, cate doua reusite in dreptul fiecaruia. Sporting Bucuresti ramane cu evolutia buna din prima repriza, evolutie ce le da dreptul sa spere pentru etapele urmatoare. Good Team isi depune candidatura la primele 3 locuri prin victoria aceasta si se instaleaza pe un loc 2, in asteptare, sa vada ce fac si celelale candidate la podium.

Articole similare

Close