ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: ATV ROM și Piatra Albă și-au câștigat meciurile și luptă pentru accederea în fazele superioare

Terenul de la Intrarea Vrabiei a găzduit joi seara partide din cadrul grupelor Cupei Ligii Prieteniei București.

În derby-ul Grupei C s-au duelat Liverpool Team și Piatra Albă, care au fost protagonistele unei dispute extrem de intense și de echilibrate.

În final, după ce au condus cu 1-0 la pauză, băieții de la Piatra Albă s-au impus cu 2-1, grație reușitelor semnate de Oprea George și Dima Georgescu, în vreme ce golul de onoare al „Cormoranilor” a fost înscris de Mihai Alecsandru.

În ciuda acestui eșec, Liverpool Team rămâne în fruntea clasamentului Grupei C, cu 12 puncte, în timp ce Piatra Albă este pe poziția secundă, cu 10 puncte, ambele fiind favorite să se califice în fazele superioare ale Cupei Ligii Prieteniei.

În Grupa A, ATV ROM a primit replica celor de la ADSA-Restart Barou.

Avocații nu au fost capabili să țină piept adversarilor, care au condus cu 4-2 la pauză și s-au impus în final cu 5-3, datorită golurilor înscrise de Popescu Eugen (2), Ion Lucian, Alexandru Ioniță, Ion Lucian și Doru Bratu.

Grație acestui succes, ATV ROM acumulează 9 puncte și urcă pe poziția secundă a clasamentului Grupei A, la egalitate cu liderul Sălaj Boys, care are însă un meci mai puțin disputat, în vreme ce ADSA-Restart Barou rămâne cu 3 puncte, ocupă locul 5 al ierarhiei și este ca și eliminată din Cupa Ligii Prieteniei.

Articole similare

Close