Articole

Viitorul Voluntari s-a impus în derby-ul cu liderul Diamond Star și îi amenință poziția în clasamentul Ligii a II-a Seria 1

Primele două clasate din Liga a II-a Seria 1, Viitorul Voluntari și Diamond Star, s-au întâlnit marți seară în derby-ul campionatului. Ilfovenii s-au impus cu 4-2 pe terenul de la Intrarea Vrabiei, grație primei reprize excelente, pe care și-au adjudecat-o cu 3-0.

Golurile au lipsit în prima jumătate a reprizei întâi, după care Viitorul Voluntari a turat motoarele și a marcat de trei ori până la pauză în poarta liderului din clasament.

Radu Cătălin a deschis scorul în minutul 11, Gheorghe Cristian a dublat avantajul ilfovenilor trei minute mai târziu, iar Mititelu Marian a concretizat o repriză perfectă pentru echipa sa în minutul 20, când a înscris pentru 3-0.

Diamond Star a dat semne de revenire la reluare, Popescu Florin reducând din diferență în minutul 22.

Florea George a făcut 3-2 în minutul 28, iar Diamond Star mai avea 12 minute pentru a forța egalarea. Nu a fost însă să fie pentru liderul Ligii a II-a Seria 1, care în ultimul minut a primit lovitura de grație de la același Mititelu Marian, iar Viitorul Voluntari s-a impus cu 4-2.

În urma acestui rezultat, Viitorul Voluntari s-a apropiat la două puncte de liderul Diamond Star, care are însă un meci în plus jucat.

Articole similare

Close