Articole

Ambianta greu de gestionat pentru baietii din Salaj!

Liga II Seria 2 ne propunea aseara un meci intre ocupanta locului 4 Ambianta Steaua si echipa de pe locul 7 Salaj Boys. Distanta dintre cele doua echipe era doar de un punct inainte de startul acestei partide iar golaverajul identic de +1. Ambianta venea dupa o revenire spectaculoasa de la 0-2 cu Inter Bragadiru, o echipa incomoda si omogena deja in Liga Prieteniei, meci in care au invins cu 4-2, in timp ce adversara ei din aceasta seara venea dupa 3 remize consecutive in campionat.

Cu toate ca partida se anunta una stransa, acest lucru nu a fost dovedit si in teren, baietii de la Ambianta Steaua deschizand scorul repede prin Stanciu Constantin in minutul 2. Minutul 7 aduce un nou gol pentru echipa in avantaj prin golgheterul lor, Stanciu Traian. Baietii din Salaj nu revin in joc cum trebuie, minutul 18 aduce un linistitor 3-0 pentru Ambianta Steaua, reusita semnata Stefan Nicusor. Leca Iulian de la Salaj Boys aduce o urma de speranta cand marcheaza un gol chiar inainte de pauza. Scor la pauza 3-1 pentru Ambianta Steaua.

A doua repriza nu a venit cu nimic nou pentru Salaj Boys pentru a mai putea sa revina in aceasta partida desi repriza a fost una stransa in primul sfert al ei. Minutele 36 si 37 aduc doua goluri noi pentru Ambianta Steaua, victoria fiind asigurata. Scor final 5-1.

 

 

Articole similare

Close