ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. Ambianța Steaua câștigă un meci extrem de important cu Real Rapid București, scor 9-2!

Al doilea meci din Cupa Ligii de joi, a fost cel dintre Ambianța Steaua și Real Rapid București. La egalitate de puncte erau ambele echipe înainte de această confruntare, cu gazdele fiind mai sus, datorită golaverajului înregistrat. Un meci cu miză mare pentru locul 2, având în vedere că din meciul cu ATVROM era greu să scoată cineva puncte. În aceste condiții, meciul direct putea să cântărească greu la clasamentul final al acestei faze.

Doar o echipă a fost conectată la miza partidei, aceasta fiind Ambianța Steaua. Cu un joc convingător, gazdele și-au făcut meciul ușor încă din prima repriză. Scorul a fost deschis de Stanciu Constantin, în minutul 4, urmat de golul de 2-0 pentru Ambianța, înscris de numărul 6, Vlad Florentin. Real Rapid a reușit să reducă din diferență în minutul 11, prin Vlada Constantin, însă acesta a fost ultimul glonț din primul act pentru oaspeți. Stanciu Constantin și Vlad Florentin, au reușit câte o dublă, în minutul 16, respectiv 17, pentru un liniștitor 4-1 la fluierul pauzei.

Când Gheorghe Laurențiu a marcat golul 2 pentru Real Rapid, în minutul 24, oaspeții aveau speranțe, însă desfășurarea ostilităților au contrazis orice urmă de revenire. Vlad Florentin își mai adaugă două goluri în contul personal, jucător cu 4 reușite în acest joc, iar tabela arată un categoric 6-2 în minutul 35. Minutul și golul, pentru că în 36, 37 și 38, gazdele au bifat încă 3 reușite, prin Stronschi Rafael și Zamfir Marian.

Victorie categorică pentru gazde, cu Vlad Florentin în pofta de gol, 4 reușite în dreptul jucătorului celor de la Ambianța Steaua.

Articole similare

Close