ArticoleArticole prima paginaCompetitiiLiga 1

Liga I Sud: ATV ROM și Bizz Brasil s-au impus fără emoții în etapa a 10-a și continuă cursa pentru podium

ATV ROM și Bizz Brasil, două dintre echipele care luptă pentru podiumul Ligii I Sud, și-au jucat marți seara meciurile din cadrul etapei a 10-a a campionatului.

ATV ROM a întâlnit „lanterna roșie” FC Colentina, care nu a fost capabilă să țină piept formației de pe podiumul clasamentului și s-a recunoscut învinsă cu 3-11, după ce la pauză a fost condusă cu 2-8.

Doar trei jucători și-au trecut numele pe lista de marcatori a celor de la ATV ROM: Alexandru Ioniță și Ion Lucian, care au punctat de câte patru ori, și Dumitrache Ioniță, care a reușit un hat-trick.

De partea cealaltă, golurile învinșilor au fost înscrise de Dumitrescu Ilie (2) și Tuslac Sorin.

În urma acestui rezultat, ATV ROM acumulează 20 de puncte și se menține pe locul 3 al ierarhiei Ligii I Sud, în timp ce FC Colentina rămâne cu 3 puncte și este în continuare „lanterna roșie” a clasamentului.

Bizz Brasil a primit replica celor de la SJCAM Romania, care nu au putut să facă față ritmului impus de fosta campioană a Ligii I Sud și s-au recunoscut învinși la scor de tenis, 1-6, după ce la pauză au fost conduși cu 0-2.

Florin Lazăr a reușit o dublă pentru „brazilieni”, pentru care au mai punctat Dragoș Popescu, Flămânzeanu Valentin, Busuioc Marius și Lalu Alexandru, în vreme ce golul de onoare al învinșilor a fost înscris în partea secundă de Bogdan Stelea.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil acumulează 19 puncte și urcă pe poziția a patra a clasamentului Ligii I Sud.

De partea cealaltă, SJCAM Romania rămâne cu 7 puncte și se află pe locul 12 al ierarhiei.

Articole similare

Close