ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

FC PTM domină Liga a II-a Sud: a trecut la scor de tenis de Universitatea București și are punctaj maxim

Universitatea București a dat piept, joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, singurei echipe cu punctaj maxim din Liga a II-a Sud, FC PTM.

Diferența din clasament dintre cele două formații a fost pe deplin reflectată pe teren în duelul direct, dominat de la un capăt la altul de FC PTM, care a avut doar câteva minute din repriza secundă emoții că ar putea rata cele 3 puncte puse în joc.

Baicu Adi a deschis scorul în minutul 8 pentru FC PTM, care a intrat cu avantaj de două goluri la cabine, după ce Răduță Cristi a făcut 2-0 în minutul 11.

Universitatea București a dat semne de revenire în partea secundă, când a egalat prin reușitele semnate de Vatau Cosmin (min. 24) și Ghiceanu Bogdan (min. 32), însă finalul de meci le-a aparținut băieților de la FC PTM, care au forțat și au punctat de nu mai puțin de 4 ori în ultimele minute, prin Chiru Claudiu (min. 34), Manea Cristi (min. 37), Remus Andrei (min. 39) și același Baicu Adi, care a făcut dubla în ultimul minut.

În urma acestui rezultat, FC PTM face 18 puncte și ocupă fotoliul de lider al clasamentului Ligii a II-a Sud, în timp ce Universitatea București este pe poziția a șasea a ierarhiei, cu 6 puncte.

Articole similare

Close