ArticoleLiga 1

Dream Team se impune la limită cu Devils, la capătul unei partide în care portarul său a făcut minuni

Dream Team a reușit miercuri seară, în etapa a treia a Ligii I, un rezultat surpriză în fața celor de la FC Devils, dacă e să ne raportăm la liniile de clasament ale celor două formații dinaintea disputei directe.

Deși pierduse primele două meciuri, în timp ce adversara sa venea pe terenul de la Antilopa cu o zestre de 6 puncte, Dream Team a reușit să se mobilizeze exemplar și, beneficiind și de o prestație de senzație a portarului, dar și de un autogol, a reușit să se impună cu 2-1, după ce la pauză a condus cu 1-0.

Prima repriză a fost una extrem de echilibrată, în care diferența s-a făcut în minutul 15, în urma unui autogol înscris de cei de la FC Devils.

Dream Team a intrat astfel cu avantaj minim la cabine și spera la cucerirea primelor puncte din acest campionat.

Ba mai mult, la două minute de la reluare, Azamfirei Mihai a marcat și a dus scorul la 2-0 pentru Dream Team.

A urmat un asediu al celor de la FC Devils la poarta adversă, iar în minutul 29 Gheorghe Mădălin a redus din diferență.

Atacurile în valuri au continuat la poarta lui Dream Team, însă goal-keeperul acesteia a făcut minuni și și-a menținut echipa în avantaj până la final.

Dream Team se impune astfel cu 2-1 în fața lui FC Devils și câștigă primele puncte din acest sezon, urcând până pe locul 14 în clasament, în timp ce învinșii din acest duel rămân cu 6 puncte și sunt pe poziția a opta a ierarhiei.

Articole similare

Close