ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: ATVROM a câștigat derby-ul cu B&B și a terminat sezonul regulat pe locul 2! Victorii și pentru Chipita Stars și FC OSLM

Miercuri seara au avut loc, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, ultimele 3 meciuri ale sezonului regulat din Liga I Sud, inclusiv derby-ul pentru locul 2 dintre B&B și ATVROM.

ATVROM și B&B au fost protagonistele unei partide extrem de disputate și de echilibrate, în care cele două defensive au fost la înălțime.

În final, în ciuda numeroaselor ocazii irosite de ambele părți, s-a marcat o singură dată în această partidă.

Ion Lucian a înscris în prima repriză golul care i-a adus în final victoria lui ATVROM cu 1-0 și datorită căruia formația sa a încheiat sezonul regulat al Ligii I Sud pe locul secund.

Chipita Stars a făcut instrucție cu SJCAM Romania, pe care a învins-o cu un categoric 7-0, după ce a condus la pauză cu 2-0.

Mijlocașul Nițu Ciprian a fost principala gură de tun a învingătorilor, cu un hat-trick, secondat de Ungureanu Albert, Rupedeal Alexandru, Soare Robert și Vlad Daniel, autori ai câte unui gol.

Sezonul regulat al Ligii I Sud a fost încheiat de duelul dintre FC Juve și FC OSLM.

Băieții de la FC OSLM s-au impus cu scorul de 2-0, la finalul a două reprize identice, grație reușitelor semnate de Beleaga Doru și Ciubeica Andrei.

Vezi aici clasamentul final al Ligii I Sud după încheierea sezonului regulat

 

 

Articole similare

Close