ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 2

Liga a II-a Sud: Waiters a câștigat derby-ul etapei și a egalat liderul! Universitatea a făcut spectacol cu FC Power

Seara de miercuri ne-a adus, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, primele două partide din cadrul etapei a șaptea a Ligii a II-a Sud.

Cu câte patru victorii și un eșec înaintea duelului direct, Waiters București și Inter Bragadiru s-au întâlnit în derby-ul etapei din Liga a II-a Sud.

Băieții de la Waiters București au arătat un fotbal mai bun și, deși s-au văzut conduși încă din minutul 6, au reușit să revină și să se impună cu 3-1, grație dublei semnate de Albu Florin și reușitei lui Dumitrescu Petre, în vreme ce golul prin care cei din Bragadiru au sperat că pot obține ceva din acest joc a fost marcat de decarul Vlad Florentin.

Grație acestui succes, Waiters București acumulează 15 puncte și este pe locul secund al ierarhiei, la egalitate cu liderul FC PTM, care are însă un meci mai puțin disputat, în timp ce Inter Bragadiru se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 12 puncte.

Universitatea București și Fotbal Club Power au oferit un festival de goluri în meciul direct, în care s-a marcat de nu mai puțin de 16 ori.

În final, după ce a condus la pauză cu 4-2, Universitatea București s-a impus cu 10-6.

Ghiceanu Bogdan a făcut spectacol, punctând de 5 ori pentru învingători, pentru care au mai înscris Alex Munteanu (3) și Truică Alex (2), în vreme ce golurile învinșilor au fost marcate de Ionascu Justinian (3), Bărbulescu Ami (2) și Ghiorghiu Mihnea.

În urma acestui rezultat, Universitatea București face 6 puncte și urcă pe locul 4 al ierarhiei Ligii a II-a Sud, în timp ce Fotbal Club Power rămâne cu 3 puncte și se află pe poziția a șaptea a clasamentului.

Articole similare

Articol

Close
Close