ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Dortmund a smuls un punct din duelul cu Alb Negru și s-a calificat în fazele superioare

Dortmund București și Alb Negru s-au întâlnit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-o partidă din cadrul etapei a cincea a Grupei B din Cupa Ligii Prieteniei București.

Cu doar o victorie obținută în precedentele 4 jocuri, Alb Negru a început excelent meciul cu cei de la Dortmund București și a făcut o primă repriză perfectă, pe care și-a adjudecat-o cu 5-0, grație golurilor marcate de Cergan Linda (min. 10), Marcel Marin (min. 11), Smărăndoiu Adrian (min. 14 și min. 19) și Silvia Radu (min. 16).

Dortmund București a ieșit complet schimbată de la cabine și a făcut o parte secundă de senzație, datorită căreia a izbutit să smulgă un punct din acest joc.

Învinșii primei reprize au înscris de nu mai puțin de 7 ori în mitanul secund, în vreme ce Alb Negru a mai punctat de două ori, pentru o remiză extrem de palpitantă și de spectaculoasă.

Constantinescu Costin (3), Tudor Luis (2) și Pleșa Bogdan (2) au marcat pentru Dortmund București, în timp ce reușitele din partea secundă ale celor de la Alb Negru au purtat semnăturile lui Marcel Marin și Smărăndoiu Adrian.

În urma acestei remize nesperate la pauză, Dortmund București a acumulat 10 puncte și s-a calificat în grupele superioare ale Cupei Ligii de pe poziția secundă a Grupei B.

De partea cealaltă, Alb Negru a încheiat Grupa B pe poziția a cincea a clasamentului, cu 4 puncte.

Articole similare

Close