ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Vlad Florentin aduce victoria pentru Ambianta Steaua, in duelul cu FC Diham Boys! Hattrick pentru Florentin si Ambianta ramane in top 3!

In cel de-al doilea meci al zilei de marti, in Liga 1, s-au intalnit formatiile FC Diham Boys si Ambianta Steaua. Gazdele erau pe locul 7 inainte de aceasta partida, in timp ce Ambianta Steaua avea pretentii mult mai mari, pentru o echipa de locul 3.

In minutul 8 al partidei, a venit si deschiderea de scor, dupa un sut centrare trimis de Vlad Florentin, sut care a lovit un fundas de la Diham Boys si a poposit ghinionist in poarta acestora. In minutul 11, Vlad a majorat avantajul celor de la Ambianta, 2-0 dupa o jumatate de repriza scursa din acest joc. FC Diham Boys a punctat in minutul 17, prin numarul 9, George Mita. Acest gol a dat sperante baietilor de la Diham pentru repriza secunda. Un avantaj firav pentru Ambianta la pauza, 2-1.

Repriza secunda a apartinut in totalitate celor de la Ambianta Steaua. O repriza in care apararea a inchis culoarele celor de la Diham Boys, iar pe atac lucrurile au stat ca in prima repriza. Omul meciului, Vlad Florentin, a punctat pentru hattrick in minutul 22, dupa o evolutie convingatoare pe tot parcursul jocului. Tabela a fost inchisa tot de Ambianta, prin Dragan Marian in minutul 25. 4-1 a fost scorul final, victorie pentru Ambianta Steaua si lucrurile sunt destul de bune pentru aceasta formatie, cu un joc ce o plaseaza in top 3 formatii ale Ligii 1.

Articole similare

Close