Articole

Final de sezon incendiar în Liga Prieteniei! FC Berceni luptă pentru event, dar Hooligans este favorită la titlu, iar Liverpool Team îi poate sufla cupa

Sezonul al treilea al Ligii Prieteniei a ajuns în ultima săptămâna, iar tensiunea va atinge cote maxime cu ocazia duelurilor decisive în urma cărora se vor decide câștigătoarea titlului de campioană și cea a Cupei Ligii.

FC Berceni luptă pe ambele fronturi și speră să facă eventul, dar Hooligans îi poate lua titlul de campioană, în timp ce Liverpool Team speră să-i sufle trofeul Cupei Ligii.

Dacă în Cupă FC Berceni trebuie să treacă de semifinale pentru a ajunge în ultimul act și pentru a evolua cu trofeul pe masă, în campionat lucrurile sunt destul de simple.

Primele două clasate din Liga I, Hooligans și FC Berceni, se întâlnesc în ultima etapă într-un derby care se va desfășura cu titlul de campioană pe masă.

Înaintea duelului direct, Hooligans este pe primul loc în campionat, cu 48 de puncte acumulate în 18 meciuri, cu unul mai mult decât FC Berceni. Astfel, calculele sunt extrem de simple: FC Berceni are nevoie de victorie pentru a se încorona campioană a Ligii Prieteniei, în timp ce Hooligans are și varianta egalului pentru a termina sezonul pe prima poziție a ierarhiei.

Finala campionatului va avea loc marți, de la ora 23:00, pe terenul de la Intarea Vrabiei, și va putea fi urmărită în transmisiune live pe canalul TV al Ligii Prieteniei.

De partea cealaltă, Cupa Ligii a ajuns la fazele semifinalelor, iar în careul de ași sunt calificate două echipe din Liga I, FC Berceni și Hooligans United, și două formații din Liga a II-a Seria 2, Liverpool Team și FC Voluntari.

Hooligans United s-a impus pe teren cu 5-2 în turul semifinalei disputat împotriva lui Liverpool Team, dar a pierdut partida la „masa verde”. „Cormoranii” au făcut contestație la finalul meciului, acuzându-și adversarii că au folosit un fotbalist care nu a fost trecut pe foaia de joc. Organizatorii le-au dat dreptate, astfel că returul semifinalei, care se va disputa marți, de la ora 20:00, pe arena de la Vrabiei, va începe de la scorul de 3-0 pentru Liverpool Team.

„Cormoranii” pleacă astfel cu prima șansă la calificarea în ultimul act, unde cel mai probabil ar urma să dea peste marea favorită a celeilalte semifinale, FC Berceni.

Băieții din Berceni vor întâlni în penultimul act al competiției surpriza din acest sezon al Cupei Ligii, FC Voluntari, echipă care a încheiat campionatul pe poziția a 10-a a Ligii a II-a Seria 2.

Cele două manșe ale semifinalei FC Berceni vs FC Voluntari se vor disputa miercuri, pe arena de la Vrabiei, de la ora 19:00 – turul, respectiv de la ora 20:00 – returul.

În fine, cele două finale ale Cupei Ligii se vor juca joi, pe terenul de la Vrabiei, și vor putea fi urmărite live pe canalul TV al Ligii Prieteniei. Finala mică este programată de la ora 22:00, în timp ce câștigătoarea Cupei va fi decisă cu începere de la ora 23:00.

Articole similare

Close