Articole

Road Runners castiga cele 3 puncte puse in joc in meciul cu Panthers Squad din Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1, Road Runners, ocupanta locului 10 in clasament, a intalnit pe terenul din Agronomie formatia de pe locul 17, Panthers Squad.

Fundasul echipei Panthers Squad deschide scorul in minutul 8 dupa un inceput de meci bun facut de echipa sa. Road Runners insa se trezeste si incepe sa lege jocul, insistand mai mult pe faza ofensiva. Acest lucru le aduce golul egalarii, gol marcat de atacantul echipei, Anghel Liviu. Petrica Gabriel reuseste sa o aduca pe Road Runners in avantaj in minutul 14, iar meciul curgea in directia lor. Doua minute mai tarziu Parvulescu Ionut duce scorul la 3-1 iar tabela este inchisa pentru pauza de Grigore Vlad la ultima faza a primei reprize, scor 4-1 pentru Road Runners la intrarea la cabine.

A doua repriza curge in ritmul impus tot de cei de la Road Runners, cu toate ca Trica Iulian reduce din diferenta in minutul 24. Grigore Vlad face dubla in minutul 28 si duce scorul la 5-2. In minutul 30 avem cate un gol pentru ambele formatii, pentru Road Runners a marcat Petrica Gabriel iar pentru Panthers, Drula Catalin. In minutul 32, Grigore Vlad face hattrick-ul si majoreaza avantajul echipei sale la 7-3. Tabela este inchisa de Anghel Liviu in minutul 34 iar Road Runners castiga cele 3 puncte puse in joc, urcand pe locul 7 in clasamentul Ligii a II a Seria 1. Panthers coboara un loc in clasament, pana pe 18 dupa aceasta infrangere.

Articole similare

Close