Articole

F.C. Lopatarii la a 3 a victorie consecutiva in Liga III Seria 1, de data aceasta impotriva celor de la F.C. Drones, scor 4-1!

In Liga III Seria 1, am avut un singur duel aseara, intre F.C. Drones, ocupanta locului 5 si F.C. Lopatarii, echipa de pe locul 2, echipa in mare pofta de goluri, 25 de reusite in doar doua meciuri pentru acestia. Meciul a avut loc pe terenul din Agronomie.

Avem o prima repriza stransa, cu faze la ambele porti, F.C. Drones fiind un oponent ceva mai bun decat ce au intalnit F.C. Lopatarii pana acum, acestia punand reale probleme cel putin in primul act. Niculae Mihai deschide scorul pentru F.C. Lopatarii in minutul 5 dar replica vine imediat din partea celor de la F.C. Drones, in minutul 8 prin golul egalizator marcat de Eduard. 1-1 scorul pauzei si F.C. Lopatarii trebuiau sa gaseasca solutii pentru a doua repriza daca voiau sa castige acest meci. Se pare ca aceste solutii au fost gasite, deoarece acestia intra in actul secund cu un alt joc, decis pe faza ofensiva, plus ca echipa adversa nu mai are acelasi tonus din primul act. F.C. Drones rezista aproape un sfert de ora si din a doua repriza, insa din minutul 34, de la golul lui Draganita Alexandru de la F.C. Lopatarii, golul de 2-1, se pare ca ceva nu a mai mers in jocul lor. In minutul 36, Cuzmin Andrei face 3-1 pe tabela si jocul era clar in mana celor de la F.C. Lopatarii. In ultima faza a meciului, Vasilescu Ionut marcheaza pentru 4-1 si toate cele 3 puncte merg la cei de la Lopatarii, a 3 a victorie consecutiva pentru ei din tot atatea posibile la Liga Prieteniei.

Cu aceste 3 puncte castigate, Lopatarii se instaleaza confortabil deocamdata pe prima pozitie, confortabil si datorita jocului prestat in aceste 3 meciuri jucate pana acum. F.C. Drones ramane deocamdata pe locul 5, loc ocupat si inainte de aceasta confruntare.

Articole similare

Close