Articole

FC Tunari a oferit o demonstrație de forță în disputa cu Atletico Berceni, după ce a fost condusă la pauză

FC Tunari a obținut, luni seară, pe terenul de la Dristor, o victorie entuziasmantă în fața celor de la Atletico Berceni, la debutul celor două formații în Liga a II-a Seria 1, din cadrul Ligii Prieteniei Sud.

Condusă la pauză cu 2-1, FC Tunari a reușit un adevărat galop de sănătate în partea secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 5-1, pentru o victorie finală cu scorul de 6-3.

Atletico Berceni a plecat ca din tun în noul sezon, izbutind să conducă cu 2-0 după doar șase minute de joc. Muscalu Alberto a reușit „dubla” în minutele 2 și 6, iar băieții din Berceni erau favoriți să-și adjudece cele trei puncte puse în joc.

FC Tunari nu a dezarmat și a replicat în minutul 9, prin Stan Aurel, care a marcat și a stabilit totodată și scorul pauzei, pentru că ultimele 10 minute din prima repriză și primele 10 minute din partea secundă nu au adus nicio modificare pe tabelă.

Echilibrul s-a rupt în a doua jumătate a părții secunde, când Ștefan Dan (min. 30), Buricea Daniel (min. 31, min. 32 și min. 35) și Spiridon Cristian (min. 39) au dus scorul la un 6-2 de neimaginat după felul în care a debutat meciul.

Reușita semnată de Florea Dan în minutul 40 nu a făcut decât să mai spele din onoarea celor de la Atletico Berceni.

S-a terminat 6-3 pentru FC Tunari, care pornește excelent în noul campionat, în vreme ce Atletico Berceni trebuie să mai aștepte pentru a obține primele puncte în Liga a II-a Seria 1.

Articole similare

Close