Articole

United Team revine dupa ce a fost condusa cu 2-0 si scoate un punct din meciul de Liga III Seria 1 impotriva celor de la F.C. Scanteia!

Aseara, in Liga III Seria 1, am avut un meci intre formatiile United Team si F.C. Scanteia. Cei de la Scanteia ocupa locul 6 inaintea disputarii acestui meci, cu o victorie si o infrangere din doua meciuri disputate pana in acest moment la Liga Prieteniei. Oponentii ei, sunt cei de la United Team, echipa aflata pe locul 8 al clasamentului, cu doua infranferi din tot atatea posibile.

Se pare insa ca infrangerile celor de la United Team nu i-au demoralizat, deoarece acestia fac un meci destul de bun in fatza celor de la F.C. Scanteia. Am avut o prima repriza in care fazele ofensive nu au lipsit, dar in care jocul a fost mai mult unul de tatonare al adversarului. Un singur gol marcat in primul act al partidei, reusita semnata Bodea Gheorghe, fundasul celor de la Scanteia. Acesta avea sa fie scorul pauzei, avantaj minim pe tabela in favoarea celor de la F.C. Scanteia si a doua repriza era deschisa oricarui rezultat.

In repriza secunda, Vatasescu Alexandru marcheaza golul de 2-0 pentru echipa F.C. Scanteia, in minutul 28 si se parea ca acestia vor castiga meciul cu 12 minute ramase de joc. Spiritul de lupta al celor de la United Team se vede dupa aceste momente, baietii revenind in joc destul de bine, prima data prin golul inscris in minutul 38 de Dragutescu Dragos. Acelasi jucator trage echipa dupa el si reuseste sa egaleze un minut mai tarziu, minutul 39….si scorul devenea 2-2. F.C. Scanteia trebuie sa se multumeasca dupa acest joc cu un singur punct, dupa ce au condus cu doua goluri pe tabela de marcaj.

Articole similare

Close