Articole

Baietii de la Ambianta Steaua fac instructie cu cei de la Fotuna Team in Liga II Seria 2, victorie cu 9-1 in aceasta confruntare!

Fortuna Team, echipa de pe locul 15 in Liga II Seria 2, a jucat aseara sub noua lor emblema, impotriva celor de la Ambianta Steaua, locul 7 in clasament. Baietii de la Fortuna Team au cele mai putine meciuri jucate din aceasta liga secunda, iar acestia vor sa traga tare sa mai urce in clasament, cand aceste restante vor lua sfarsit. Aseara insa, aveau un meci dificil cu Ambianta Steaua, o echipa ce pierde greu, doar 3 infrangeri in 10 partide disputate pana la ora jocului, iar acest lucru ii punea in garda pe cei de la Fortuna.

Meciul dificil pentru Fortuna Team a fost confirmat de evolutia buna a baietilor de la Ambianta Steaua, echipa ce a dominat intreaga partida. Scorul a fost deschis de Gabriel Munteanu in minutul 8, iar in minutul 9 deja era 2-0 pentru Ambianta, la reusita lui Costin Stanciu. Minutul si golul, Adrian Gheorghe face 3-0 in minutul 10 iar aceasta repriza era clar a baietilor de la Ambianta. In minutul 12, Gabriel Munteanu face dubla si duce scorul la 4-0, scor ce avea sa fie pe tabela si la fluierul pauzei.

La umbra celor 4 goluri avans, Ambianta Steaua a avut liniste pe faza de constructie, iar acest lucru nu a facut decat sa aiba o repriza secunda usoara. Gicu Murat reduce din diferenta pentru Fortuna Team in minutul 26, dar acest gol se dovedeste a fi doar golul de onoare in acest meci pentru baietii de la Fortuna. Din minutul 30 si pana la finalul partidei, Ambianta Steaua face instructie cu adversarul, marcand inca 5 goluri in poarta acestora. In minutul 30, Gabriel Munteanu realizeaza hattrick-ul, in minutele 33 si 36, Adrian Gheorghe il urmeaza realizand si el hattrick-ul in aceasta partida, scorul devenind 7-1 in acel moment. Costin Metaxa si Costin Stanciu inchid partida prin golurile lor din minutele 37 si 39, scorul final al acestei partide fiind un categoric 9-1 in favoarea Ambiantei Steaua.

3 puncte facute dupa un joc excelent practicat de Ambianta Steaua, 3 puncte fara prea mari probleme in aceasta partida cu Fortuna Team.

Articole similare

Close