ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Săptămâna viitoare debutează Liga Prieteniei Timișoara! Care sunt primele meciuri și cum te poți înscrie

Liga Prieteniei continuă să se extindă la nivel național. Săptămâna viitoare va debuta Liga Prieteniei Timișoara, cu două partide care se vor desfășura joi, pe terenul Nefre Prod.

Liga Prieteniei Timișoara a ajuns la sezonul cu numarul 2, ediția 1 a organizat o cupă, din cadrul căreia a participat la Superliga Ligii Prieteniei formația LPS Mav Timișoara, care a jucat finala pentru marele premiu de 5.000 de euro, fiind învinsă însă de Omar Sales Brașov la penalty-uri.

Iată care sunt primele meciuri care se vor desfășura în prima etapa a Ligii Prieteniei Timișoara:

-de la ora 17.30: Mia San Mia vs Olimpia Cărpiniși

-de la ora 18.30: Juventus Timișoara vs Extratereștrii 2006

Cei care doresc să se înscrie în cadrul Ligii Prieteniei Timișoara o pot face în continuare la numerele de telefon 0725.013.749 sau 0734.183.023.
Perioada de desfășurare a Ligii Prieteniei Timișoara va fi 19 aprilie – 7 iulie 2017, iar partidele se vor disputa în zilele de miercuri sau joi, pe terenul de joc Nefre Prod, între orele 17.00 și 19.30.
Primele două echipe din campionat și prima echipa din Cupa Ligii Prieteniei Timișoara vor primi drept de participare gratuit în cadrul Superligii Naționale din București, ce se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2017.
De asemenea, echipele beneficiază și de echipamente subvenționate în limita a 50 persoane.
Câștigătoarea Superligii Naționale încasează marele premiu de 5.000 de euro și are drept de participare la EFL – European Friendship League, unde va înfrunta campioanele altor 7 țări.
Totodată, echipele primesc participare gratuită pentru FOT – Friendship Open Tournament din Albena 2017.

Articole similare

Close