ArticoleLiga 1

Campioanele Ligii Prieteniei intră în joc! Meciuri numai unul și unul se joacă miercuri în Liga I Sud

Ziua de miercuri ni le aduce în arenă pe cele două campioane ale Ligii Prieteniei, în meciurile contând pentru etapa a șasea a Ligii I din Zona Sud.

Iată care sunt cele cinci partide din Liga I a Zonei Sud programate să se dispute miercuri pe terenul de la Antilopa:

De la ora 20:00, Martalogii Activi, una dintre echipele campionatului aflate într-o formă excelentă, care a învins-o etapa trecută pe campioana FC Berceni, va primi replica băieților de la AC Militari. Înaintea duelului direct, Martalogii Activi ocupă locul 5, cu 12 puncte, în timp ce AC Militari este pe 8, cu 9 puncte.

De la ora 20:50, se întâlnesc două formații aflate în jumătatea inferioară a clasamentului, FC Rezervele (locul 16, cu 3 puncte) vs Brotac Medical (locul 13, cu 6 puncte).

Urmează, de la ora 21:40, un alt duel între două echipe din a doua jumătate a ierarhiei: Ambianța București (locul 15, cu 3 puncte) vs Dream Team (locul 12, cu 6 puncte)

De la ora 22:30, dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, aflată în acest moment pe poziția secundă, cu punctaj maxim după 5 etape, va primi replica „lanternei roșii” Fair Play, care nu a câștigat niciun punct până acum.

De la ora 23:20, campioana în exercițiu, FC Berceni, care ocupă în prezent locul 7 în ierarhie, cu 9 puncte, va încerca să își revină după cele două eșecuri consecutive suferite în meciul cu Real București, echipă clasată pe poziția a 11-a, cu 6 puncte.

Articole similare

Close