ArticoleLiga 1Liga 2

Campioana și câștigătoarea Cupei intră în arenă! Nu mai puțin de 10 meciuri se dispută miercuri: Vezi programul complet

Ziua de miercuri se anunță una extrem de plină în Liga Prieteniei, cu nu mai puțin de 10 partide programate în cele două ligi ale Zonei Sud. Partidele din Liga I se vor disputa la Antilopa, în timp ce meciurile din Liga a II-a Seria 2 se vor juca pe arena din Dristor.

Pentru început, vom trece în revistă cele cinci partide din Prima Ligă care se vor juca miercuri, pe terenul de la Antilopa:

De la ora 20:00, se vor duela două formații care n-au apucat să debuteze în această ediție de campionat: Liverpool Team, câștigătoarea Cupei din sezonul trecut, și Dream Team, o formație cu experiență în Liga I.

Urmează, de la 20:50, un duel între alte două formații aflate la debut în acest sezon de Liga I: FC Devils vs Fair Play.

De la 21:40, Chipita și Real București, două echipe cu state vechi în Primul Eșalon, se vor bate pentru obținerea primelor puncte din acest campionat.

De la ora 22:30, în scenă intră campioana FC Berceni, care pornește din postura de mare favorită în disputa cu FC Rezervele.

Ultimul meci al serii din Liga I se va disputa cu începere de la ora 23:20, iar protagoniste vor fi două formații care și-au câștigat partidele din prima etapă: Martalogii Activi vs VHM.

Pe arena de la Dristor se vor disputa cinci partide din Liga a II-a Seria 2, competiție în care nu s-a jucat niciun meci până acum.

De la ora 20:00, Cluj Bruj primește replica celor de la Liverpool Team 2.

De la ora 20:50, Popești Leordei și Anonim speră să debuteze cu o victorie în noul sezon.

De la ora 21:40, se vor duela GSP Pantelimon și Scorpionii.

Urmează, de la ora 22:30, confruntarea dintre Friends United și Lamotești Lions.

Ultimul joc al serii este programat de la ora 23:20, între Diham Boys și Afrin.

Articole similare

Close