ArticoleLiga 1

A început Liga a II-a Est! Toate echipele înscrise în acest sezon vor promova și vor lupta campionatul viitor pentru titlu

Liga Prieteniei continuă să se dezvolte și să atragă noi echipe în competițiile pe care le organizează.

Cea mai recentă competiție inaugurată în cursul sezonului IV, aflat în plină desfășurare, este Liga a II-a Est, din care, la finalul campionatului, vor promova în Liga I a Zonei Est toate echipele înscrise. Astfel că, formațiile care aderă până la încheierea sezonului la Liga a II-a Est vor avea șansa, începând cu campionatul următor, să lupte pentru titlul de campioană a Ligii I Est.

FC Linia Mare, Olimpique Otopeni, FC Botafogo și Intersport sunt echipele care au apucat deja să debuteze în Liga a II-a a Zonei Est.

FC Linia Mare a câștigat ambele jocuri pe care le-a disputat până acum și s-a instalat în fotoliul de lider al clasamentului, Olimpique Otopeni are o victorie și un eșec, în timp ce FC Botafogo și Intersport și-au pierdut partidele de debut.

Cea mai nouă echipă înscrisă în Liga a II-a Est ne aduce, de fapt, o revenire în Liga Prieteniei. Este vorba despre Hooligans, formație care a condus o bună perioadă de timp clasamentul Ligii I în ediția trecută a campionatului, dar a pierdut titlul pe final, și care a fost eliminată în semifinalele Cupei Ligii în ultimul sezon disputat.

În actualul sezon, echipele din Liga a II-a Est vor juca în sistem tur-retur, pentru ca din campionatul următor să evolueze în Primul Eșalon al Zonei Est.

Articole similare

Close