Articole

Meci de infarct in Liga 1!

Pe terenul din Rahova, Good Team (locul 7) a intalnit echipa Shark Racing (locul 15) intr-un meci din Liga 1 din etapa a 5 a. Rechinii veneau dupa o infrangere in meciul cu FC Bucuresti, scor 3-9 si incercau sa se indeparteze de zona minata a clasamentului. De partea cealalta Good Team intra in acest meci cu un moral ridicat, dupa ploaia de goluri din partida cu Royal Eagles, scor 11-1.

Fluierul de start ne arata goana dupa puncte a celor de la Shark Racing, minutele 3 si 9 venind cu doua goluri in poarta celor de la Good Team, iar scorul suprinzator pentru spectatori arata 0-2. Avantajul de doua goluri nu a durat decat un minut, cand Serban Vlad reduce din diferenta, pentru ca in minutul 12 mijlocasul echipei Good Team, Botea Andrei sa egaleze pe tabela de marcaj. Scorul la pauza 2-2 iar Shark Racing incearca sa vada unde a gresit cand a pierdut avantajul muncit pana in minutul 10.

Ambele echipe intra montate in actul secund, spectacolul nu intarzie sa apara, iar in minutul 24 Serban Vlad marcheaza in poarta rechinilor al doilea gol personal. Good Team revenise pana in acest moment de la 0-2 si se parea ca acest lucru ii va demoraliza pe adversari. Acest lucru nu se intampla, admirabil Shark egaleaza imediat in minutul 25 iar suspansul era din ce in ce mai mare. Un joc de care pe care, faze la ambele porti, minutul 29 Botea Andrei reuseste sa marcheze golul de 4-3 dar se pare ca Shark Racing nu cedeaza sub nici o forma, acest lucru il arata tabela in minutul 33, scor 4-4 prin golul mijlocasului Copoiu Razvan. In minutul 36 se produce socul pentru Good Team cand se vad condusi iar cu 4-5 prin golul lui Dragos. 4 minute pana la final, scorul era 5-4 pentru Shark Racing dar senzationalul se produce prima data in minutul 37 cand Botea Andrei realizeaza hattrik-ul…egaland pe tabela situatia. Suntem siguri ca intr-un final scorul acesta era unul echitabil, avand in vedere rasturnarile de situatie si faptul ca ambele echipe au condus……dar Botea nu a fost de acord cu acest lucru si marcheaza incredibil cu doua minute inainte de sfarsitul meciului golul victoriei pentru cei de la Good Team. Scor final 6-5.

Un meci excelent facut de ambele echipe aseara, un meci in care suspansul Ligii 1 a fost la mare inaltime. Felicitari ambelor echipe!

Articole similare

Close