ArticoleLiga 1

Whiteland trece de o codașă a Ligii I Sud și continuă lupta pentru calificarea în Superligă

Whiteland, echipa care dă golgheterul Ligii I Sud, a primit marți seara replica celor de la Fair Play, într-un duel contând pentru etapa a 13-a a campionatului.

Whiteland luptă cu șanse reale pentru primele trei locuri ale Ligii I Sud, care asigură la finalul sezonului calificarea în Superliga Prieteniei 2016, unde vor mai participa primele trei echipe din Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea Superligii Prieteniei 2016 va evolua la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Pe terenul din Ghencea, Whiteland a controlat în totalitate duelul cu Fair Play, pe care l-a câștigat cu 5-2, după ce la pauză a condus cu 2-1.

Ghenovici Valentin a mai făcut un pas către titlul de golgheter al Ligii I Sud, marcând de patru ori în poarta lui Fair Play și ajungând la 29 de reușite în acest sezon, în timp ce Ghiță Mirel a punctat o dată pentru Whiteland în această partidă.

Onoarea băieților de la Fair Play a fost salvată de cele două goluri, câte unul pe repriză, înscrise de Cazan Cristian și Rotaru Bogdan.

În urma acestui rezultat, Whiteland este pe locul 5 în clasamentul Ligii I Sud, la trei puncte de podium, în timp ce Fair Play este penultima în ierarhie, cu șase puncte.

Articole similare

Close