ArticoleArticole prima paginaCompetitiiSuperliga

Interviu cu reprezentantul echipei Fc Morneg din Tunisia ce va participa la Bucharest International Superleague

A mai rămas mai puțin de o lună până la Bucharest International Superleague, cel mai așteptat turneul de fotbal pe teren redus al verii, care se va disputa în perioada 14-16 iulie și la care, pe lângă cele mai bune echipe din România, vor participa și formații din întreaga lume.

Una dintre prezențele exotice de la Bucharest International Superleague va fi echipa tunisiană FC Morneg, al cărei reprezentat, Hatem Allagui, ne-a vorbit despre participarea la cea mai așteptată competiție a verii, unde marele premiu va fi un cec în valoare de 10.000 de euro.

Liga Prieteniei: Cum v-ați gândit să vă înscrieți la Bucharest International Superleague? (How did you decided to participate at Bucharest International Superleague?)

Hatem Allagui: Am decis să participăm la Bucharest International Superleague pentru că am auzit că nivelul fotbalului românesc este unul foarte ridicat, iar fotbalul pe teren redus din România este extrem de dezvoltat. În plus, avem o mulțime de prieteni care studiază în România și care s-au îndrăgostit de țara voastră. (We decided to participate in the Bucharest tournament because the level of Romanian football is very strong. Mini football in Romania is developed. In addition, we have many friends who studied in Romania and they loved your country too)

Liga Prieteniei: Care sunt principalele motive care v-au determinat să participați la un turneu organizat în România? (What are the main reasons which have determinated you to take part into a competition organized in Romania?)

Hatem Allagui: În Tunisia ne aflăm abia la primul an în care se organizează un campionat de fotbal pe teren redus, toate echipele participante înființându-se în acest an. Ne place foarte mult acest tip de fotbal și vrem să participăm la cât mai multe competiții de acest fel. (In Tunisia is the first year of mini football championship. All the teams are made this year. We liked this type of football. We want to participate in all possible tournaments)

Liga Prieteniei: Care sunt așteptările pe care le aveți voi de la întreaga experiență reprezentată de participarea la Bucharest International Superleague, și mă refer aici atât la turneul de fotbal, în primul rând, cât și la vizitarea României, în al doilea rând? (What are your expectations from the entire experience you will take part at Bucharest International Superleague, meaning the competition, first of all, and the visit of the Romania, secondly?)

Hatem Allagui: Cred că vom avea parte de momente de neuitat la București. Sper că vor fi mulți spectatori la meciurile pe care le vom disputa. Sunt convins că vom avea de-a face cu stiluri noi de joc și vom căpăta experiență din plin. Era să uit! Știm și că româncele sunt extrem de frumoase. (I think we will have a good time in Bucharest. I hope there will be a lot of spectators. Sure we will see another style of play. We will gain experience. I forget. You have very nice girls).

Liga Prieteniei: Care sunt obiectivele pe care vi le-ați stabilit pe plan sportiv pentru Bucharest International Superleague? (What are your objectives you fixed for Bucharest International Superleague?)

Hatem Allagui: Obiectivul nostru este să ajungem cel puțin până în faza sferturilor de finală, dar bineînțeles că ne-ar plăcea să câștigăm competiția. (Our goal is to play minimum quarter finals. I’d like to win this tournament)

Liga Prieteniei: Ce mesaj le transmiteți viitoarelor adversare pe care le veți întâlni la Bucharest International Superleague? (What message do you send to the future opponents you will have at Bucharest International Superleague?)

Hatem Allagui: Am jucat într-o competiție organizată la Moscova în mai 2017 și ne-a plăcut foarte mult atmosfera de acolo. Sper că și după turneul de la București vom rămâne doar cu amintiri frumoase și cu momente memorabile. A rămas mai puțin de o lună până atunci și așteptăm cu nerăbdare să începem competiția. Le urăm mult succes tuturor echipelor participante! (We played in Moscow in May 2017. We loved the atmosphere too. I hope that the tournament in Bucharest will leave only positive sensations. It remains less than 27 days… Good luck to all participating teams!)

Articole similare

Close