Articole

Remiză antrenantă și cu multe goluri între FC Arabs și West Boys, în Liga a II-a Seria 1

West Boys și FC Arabs, două dintre echipele solide ale Ligii a II-a Seria 1, s-au întâlnit vineri seară pe terenul din Agronomie și au oferit o partidă extrem de tensionată și spectaculoasă, terminată la egalitate.

După ce West Boys a intrat în avantaj la cabine, scor 3-2, FC Arabs a reușit să revină în partea secundă și a fost foarte aproape să-și adjudece cele trei puncte puse în joc, dar în final s-a terminat 4-4.

Abdullah Nasser a fost înger și demon pentru Arabs în debutul partidei. Mai întâi, a deschis scorul în minutul 4, pentru ca, după doar un minut, să restabilească egalitatea, marcând în propria poartă.

În minutul 16 a venit rândul lui West Boys să treacă în avantaj, prin reușita lui Toma Valeriu, dar Arabs a egalat raprid, prin Muhammed Mahagna, în minutul 18, și părea că prima repriză se va încheia la egalitate. Doru Zamfir nu a fost însă de acord cu asta, iar în ultimul minut al actului inaugural a marcat golul de 3-2 pentru West Boys.

FC Arabs a revenit mai motivată de la cabine și a egalat la cinci minute după reluare, prin același Abdullah Nasser, pentru ca Muhammed Mahagna să-l copieze și să realizeze și el „dubla” în minutul 36.

Mai erau patru minute până la final, în care FC Arabs avea nevoie de o defensivă perfectă pentru a-și asigura victoria. Nu a fost însă să fie, pentru că Zamfir Doru a recidivat în minutul 37 și a înscris pentru un 4-4 viu și antrenant.

În urma acestui rezultat, FC Arabs este pe locul 6 în Liga a II-a Seria 1,cu 27 de puncte, la egalitate cu West Boys, care este pe șapte, dar are un meci mai mult disputat.

Articole similare

Close