ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Spectacol, ratari uriase, un derby adevarat joi seara la Liga Prieteniei! Experienta castiga, impresia artistica pierde!

Joi seara, cu incepere de la ora 21:40, Liga 1 si-a consumat derby-ul etapei. Un meci intre ocupanta locul 2, ATVROM si Hooligans, locul 3. Foile de joc aratau importanta meciului pentru fiecare formatie in parte. Ambele echipe au avut la start cei mai buni jucatori, iar acest lucru nu putea decat sa fie un anunt ca vom avea parte de un adevarat spectacol.

In prima parte a primei reprize, cel ce se evidentiaza este portarul celor de la ATVROM. Acesta are cateva interventii demne de compilatiile de pe Eurosport. Prima parada a venit chiar in debutul partidei, atunci cand Albu, unul dintre jucatorii exponentiali ai celor de la Hooligans, dupa o preluare de toata frumusetea, il face mare pe, probabil omul reprizei, portarul ATV-ului. Hooligans are inca doua mari ocazii, dupa cea irosita de Albu, a treia probabil cea mai mare, la ocazia cu sanse 1% de ratare, a numarului 11, Marian Mihai.

Dupa un inceput de repriza net in favoarea baietilor in negru, dar fara o schimbare pe tabela, ATVROM echilibreaza jocul si incearca in 3 randuri poarta aparata de Nita Bogdan. Hooligans rateaza tot ce se poate rata si cum se intampla in fotbal, golul vine contrar cursului jocului, dintr-un carambol in careul lui Nita Bogdan. Omul potrivit la locul potrivit este Claudiu Herea, voleul acestuia aduce avantaj pe tabela pentru ATVROM, in chiar ultima faza a reprizei. Un gol venit intr-un astfel de moment aduce un boost de moral pentru orice echipa reuseste acest lucru. Hooligans ramane fara gol, intr-o repriza in care a avut 5-6 uriase ocazii. 1-0 la pauza pentru ATVROM.

In repriza secunda ATVROM a fost echipa cu o mai mare experienta in a gestiona un astfel de joc. Fratii Herea si compania au stiut exact ce este de facut, dupa ce in prima repriza au scapat ca prin urechile acului. Ovidiu Herea isi trece numele pe lista marcatorilor, alaturi de fratele sau, in minutul 31. Ion Lucian limpezeste soarta celor 3 puncte, atunci cand loveste pentru 3-0, in minutul 35, o diferenta poate nedreapta pentru cum s-au desfasurat evenimentele, insa fotbalul este pe goluri, nu pe impresie artistica. Dani Otil spune ”neata” coechipierilor, insa prea tarziu pentru a mai putea schimba ceva. Minutul 40, 3-1 ATVROM si cele 3 puncte merg la echipa care se tine scai de liderul Ligii 1, Salaj Boys.

 

Articole similare

Close