Articole

Sporting Bucuresti obtine 3 puncte importante in Liga I, in victoria cu Fair Play, scor 6-5!

Sporting Bucuresti a cautat aseara sa iasa din zona retrogradabila, intr-un meci cu Fair Play, vecina de clasament inaintea inceperii partidei. Cu o victorie in acest meci, alb-verzii puteau urca doua locuri, astfel iesind din zona minata a Ligii I.

In minutul 4 Fair Play deschide scorul prin Neagu Andrei, insa in minutul 8 acestia se vad egalati de sutul puternic al lui Nonda, 1-1 dupa 8 minute de joc. Din acest moment, Sporting Bucuresti preia initiativa si controleaza repriza, doua dintre fazele ofensive fiind fructificate pe finalul acesteia, atunci cand David si Dinu George inscriu amandoi cate un gol, stabilind rezultatul la pauza, 3-1.

In actul secund, cateva greseli tactice ale celor de la Sporting o baga inapoi in joc pe Fair Play, apararea alb-verzilor nu functioneaza cum trebuie si primeste doua goluri, primul din partea lui Lita Florin iar cel de-al doilea a purtat semnatura lui Udrea Liviu, jucator transferat de la F.C. DR in acest sezon. In minutul 34, Dinu George face dubla si finalizeaza o faza lucrata frumos de Nonda, David si Rosu Alin la mijlocul terenului, scor 4-3 dupa acest gol. In minutul 35, Nonda marcheaza al doilea gol personal in acest meci, iar Sporting conducea cu 5-3. Fair Play nu renunta la lupa si inscrie si ea in minutul 36, prin acelasi Udrea Liviu, ajuns la doua reusite in acest meci. Niculescu Ninel marcheaza in minutul 37 pentru Sporting Bucuresti, golul de 6-4, dar acest gol este anulat imediat in faza urmatoare, de hattrick-ul lui Udrea Liviu, o evolutie foarte buna pentru acesta in meciul de aseara. Sporting isi betoneaza defensiva in ultimele doua minute de joc, iar victoria a fost a lor, scorul ramanand neschimbat, 6-5.

O victorie extrem de importanta pentru Sporting Bucuresti, 3 puncte intr-un duel cu o rivala in clasament, iar pentru moment acestia urca doua locuri si ies din zona retrogradabila.

Articole similare

Close