Articole

Victorie cu 7-3 pentru F.C. Voluntari, in duelul cu F.C. Nemo din Liga a II a Seria 2!

In Liga a II a Seria 2, F.C. Nemo a intalnit formatia F.C. Voluntari pe terenul din Intrarea Vrabiei nr.22. Am asistat la o prima repriza stransa, scorul fiind deschis de F.C. Voluntari in minutul 3, prin reusita lui Petrache. Stanciu Sorin egaleaza in minutul 13 pentru F.C. Nemo, insa cu un minut inaintea fluierului pauzei, F.C. Voluntari trece iar in avantaj, atunci cand acelasi Petrache face dubla. Scor la pauza F.C. Voluntari 2 F.C. Nemo 1.

In minutul 25 din actul secund, ambele formatii marcheaza cate un gol, F.C. Nemo prin Cardas Marius, iar F.C. Voluntari prin Oprea Iulian, scor 3-2 pentru formatia din Voluntari dupa aceste goluri. In minutele 27 si 29, F.C. Voluntari se desprinde pe tabela de marcaj, prin cele doua goluri inscrise de Voicu Marian respectiv Cristian, goluri ce duc scorul la 5-2. In minutul 31, Ionescu Robert face 6-2, golul celor de la F.C. Nemo din minutul 33, inscris de Danila Liviu, fiind prea putin pentru a scoate ceva din acest meci, mai ales ca F.C. Voluntari mai marcheaza inca un gol, in minutul 35, prin Oprea Iulian.

Scorul final al partidei a fost 7-3 in favoarea celor de la F.C. Voluntari, victorie ce ii plaseaza pe locul 8 in clasamentul actualizat al Ligii a II a Seria 2.

Articole similare

Close