ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1 Est

Liga I Est: Crângași United a învins-o pe ADSA-Restart Barou grație unui gol marcat pe final de meci

Marți seara, pe terenurile de la Plazza, s-au disputat partidele contând pentru etapa a 10-a a Ligii I din Zona Est.

ADSA-Restart Barou și Crângași United, două echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I Est, au fost protagonistele unei partide extrem de intense și de echilibrate, care a avut un final dramatic.

Avocații au început ca din tun meciul și au deschis scorul încă din primul minut, prin Bogdan Ioniță, pentru ca băieții din Crângași să egaleze 5 minute mai târziu, prin Cosmin Sava, după care cele două defensive au funcționat impecabil până la pauză.

La cabine s-a intrat nedecis, scor 1-1, iar Crângași United a trecut la conducere la 3 minute de la reluare, grație reușitei semnate de Claudiu Oprea.

A venit rândul avocaților să egaleze rapid, după doar 4 minute, prin Alexandru Muntean, pentru ca finalul de meci să fie unul dramatic și să găsească ambele echipe în căutarea golului de 3 puncte.

Câștig de cauză au avut băieții din Crângași, care au lovit decisiv în minutul 38, când Costin Dumitru a înscris pentru 3-2 și i-a adus echipei sale toate cele 3 puncte puse în joc.

În urma acestui succes cu 3-2, Crângași United acumulează 16 puncte și ocupă locul 8 al ierarhiei Ligii I Est.

De partea cealaltă, ADSA-Restart Barou rămâne cu cele 5 puncte adunate în precedentele 9 etape și se află pe poziția a 11-a a clasamentului.

Articole similare

Close