Articole

Remiza in meciul de Liga II Seria 1 intre Whiteland si F.C. Petrachioaia, scor 3-3!

Whiteland avea aseara sansa sa isi reia locul de lider in Liga II Seria 1 daca invingea sau scotea cel putin un egal cu echipa de pe locul 6, F.C. Petrachioaia. Cu siguranta nu aveau un adversar usor, un meci contra unei echipe solide.

Prima repriza apartine celor de la Whiteland, echipa ce deschide scorul prin Marincea Mihai in minutul 9. Alte doua goluri marcate de aceasta echipa prin Popescu Dragos si doar un gol primit pana in pauza, gol marcat de F.C. Petrachioaia prin Parvu Valentin. 3-1 la pauza intr-o repriza controlata de baietii de la Whiteland.

Pauza a fost de bun augur pentru F.C. Petrachioaia deoarece acestia intra decisi in teren sa remonteze scorul aratat pe tabela. Bogdan Nicu reuseste in minutul 24 sa reduca din diferenta iar egalarea se produce doua minute mai tarziu, in minutul 26 prin reusita semnata Nae Dorel. Whiteland a trebuit sa se multumeasca doar cu un egal intr-un meci in care reprizele au fost impartite, un scor echitabil pana la urma, un egal care ii duce totusi pe primul loc al Ligii a II a.

Articole similare

Close