Articole

Meci de infarct în Liga I! Metalplast a câștigat disputa cu Ambianța Steaua grație unei reveniri de senzație pe final

Metalplast și Ambianța Steaua au oferit miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, o partidă cu o desfășurare superbă, interzisă însă cardiacilor.

După ce a condus cu 2-1 la pauză și 3-1 în minutul 33, Ambianța Steaua a avut parte de un final de meci dezastruos și a trebuit să se recunoască învinsă de cei de la Metalplast, scor 4-3.

Metalplast a intrat bine în meci și a deschis scorul după patru minute, grație reușitei semnate de Greaca Marius, dar Ambianța Steaua nu a acuzat șocul primirii golului și a revenit rapid în joc, întorcând scorul în doar trei minute.

Zamfir Marian a egalat în minutul 7, pentru ca Stanciu Constantin să o aducă în avantaj pe Ambianța la jumătatea primei reprize.

La cabine s-a intrat cu scorul de 3-1 pentru Ambianța Steaua, iar primele 12 minute din repriza secundă nu au adus nimic nou pe tabelă.

Dicu Alin a dublat în minutul 33 avantajul celor de la Ambianța Steaua, care păreau că se îndreaptă spre primele lor puncte din Liga I, însă băieții de la Metalplast nu au fost de acord și au reușit o revenire admirabilă pe final de meci.

Matei Gabor (min. 34), Pârvu Mihai (min. 35) și Dragoș Constantin (min. 36) le-au aplicat trei lovituri decisive celor de la Ambianța, care au fost incapabili de replică în ultimele minute, astfel că Metalplast se impune cu 4-3 și are parte de un debut excelent în Liga I.

Articole similare

Close