ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Cu Neculai Mihai în zi de grație, Electroputere trece de Old Boys și se instalează pe loc de play-off

Old Boys și Electroputere, două formații cu situații diferite în clasamentul Ligii I Est, s-au duelat într-o partidă din cadrul etapei a 12-a a campionatului.

Rezultatele înregistrate de cele două combatante până la acest moment al Ligii I Est au fost confirmate în duelul direct, iar Electroputere a dominat jocul și s-a impus fără prea mari emoții, cu 6-2, după ce și-a adjudecat cele două reprize cu același scor.

Dragomirescu Mircea a deschis scorul pentru Electroputere în minutul 6, după care în scenă a intrat Neculai Mihai, cel care avea să fie MVP-ul partidei, cu nu mai puțin de 4 goluri marcate.

Neculai George a marcat ultimul gol al învingătorilor, în vreme ce golurile de onoare ale „bătrânilor” au fost înscrise de Radu Robert (min. 17) și Achim Dumitru (min. 17).

Grație acestui succes la scor de tenis, Electroputere se instalează pe loc de play-off, ocupând, după disputarea a 12 runde, poziția a șasea a clasamentului Ligii I Est.

De partea cealaltă, Old Boys rămâne fără victorie în acest sezon și, cu două puncte, este penultima în ierarhie, pe locul 13.

Articole similare

Close