ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Derby câștigat de ATVROM pe experiență, valoare și inteligență! Fără Alex Albu în teren, Hooligans pierde, probabil ultimul tren pentru titlu!

Joi seara, Hooligans, locul 2 în Liga 1, și-a jucat poate ultima carte în lupta pentru titlu de campioană. Un duel de totul său nimic cu liderul ATVROM, echipa ce se afla la 4 puncte distanță de principala urmăritoare. Băieții de la Hooligans s-au prezentat cu foaia de joc plină, semn că acest meci era așteptat de ceva vreme. De partea cealaltă, oaspeții, aveau de partea lor experiență, iar cei 9 oameni prezenți la acest derby, au venit să se asigure că titlul nu va scăpa printre degete pe sfârșit de sezon.

După câteva spirite încinse pe debut de partidă, calmate rapid, băieții de la Hooligans au reușit să deschidă scorul prin Chircalan Marius, în minutul 4. ATV a dat drumul la pase și a reușit să egaleze repede, în minutul 6, prin experimentatul Ovidiu Herea. Portarul gazdelor a mai fost încercat în câteva rânduri, după golul celor de la ATV, însă de data aceasta a fost la post. De partea cealaltă, portarul liderului a cam somat pe început de meci, jucătorii acestuia fiind excelent așezați, iar spațiile au lipsit cu desăvârșire. Șarjele ofensive au continuat și ATV a reușit să intre în avantaj, în minutul 11, prin Claudiu Herea. Un avantaj fragil la pauză, așa gândea toată lumea la fluierul celor 20 de minute scurse din acest derby.

ATVROM a arătat că merită titlul fără doar și poate, mai ales în a doua repriză când a jucat exact ce a trebuit, într-un astfel de meci decisiv. Pasele exacte, protejarea balonului, făcută ca la carte, au fost ingredientele principale pentru păstrarea rezultatului afișat încă de la pauză. Absența lui Alex Albu din echipa gazdelor, a cântărit enorm în stabilirea rezultatului final, un jucător ce avea capacitatea să înscrie din orice poziție. Mulți dintre jucătorii aflați în teren, mai ales în repriza secundă, au avut un profil defensiv, treaba făcută cu brio la Hooligans în actul secund, însă nevoia era de egalare.

Victorie la limită, 2-1, pentru liderul ATVROM, iar aceste 3 puncte prețioase le aduce o liniște destul de mare în drumul către trofeul de campioană a Ligii 1.

Articole similare

Close