ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: ATVROM a învins-o pe Dortmund București la capătul unui joc în care Alex Ioniță a făcut spectacol

Grupa A1 din Cupa Ligii Prieteniei București a programat luni seara duelul dintre Dortmund București și ATVROM.

Disputa de pe terenul de la Intrarea Vrabiei a fost una extrem de spectaculoasă, dominată de la un cap la altul de ATVROM, care a condus la pauză cu 4-0 și s-a impus în final cu 7-3.

Alexandru Ioniță a făcut show pentru echipa care ocupă ultima treaptă a podiumului Ligii I Sud, marcând de trei ori în prima repriză și o dată în partea secundă.

Popescu Eugen a înscris al patrulea gol al primei reprizei pentru învingători, în timp ce, pe final de meci, Mocanu Cătălin a semnat o dublă pentru ATVROM.

De partea cealaltă, Luis Tudor, cu o dublă, și Cristi Tudor, au înscris în mitanul secund pentru Dortmund București golurile care au mai limitat proporțiile scorului final.

În urma acestui rezultat, ATVROM câștigă primele ei 3 puncte în Grupa A1 a Cupei Ligii și ocupă poziția secundă a clasamentului după două runde disputate, în vreme ce, cu doar un meci disputat în grupele superioare și fără puncte, Dortmund București va trebui să tragă tare în următoarele două jocuri pentru a spera la calificarea în semifinalele competiției.

Articole similare

Close