Articole

Toma Liviu aduce victoria pentru F.C. Bucuresti, prin hattrick-ul reusit in meciul tur din Cupa Ligii, cu Old Boys, scor 3-2!

Pe terenul din baza Progresul, am avut aseara un meci din Cupa Ligii, turul dublei manse intre F.C. Bucuresti, echipa de Liga I si Old Boys, formatia de Liga a II a Seria 1. F.C. Bucuresti este angrenata in acest sezon in lupta pentru titlul de campioana a Ligii Prieteniei, iar din acest motiv abordarea Cupei Ligii este una prudenta, fara incrancenarea obisnuita, desi…cu apropierea de fazele superioare aceasta incrancenare vine incetul cu incetul.

Scorul este deschis in minutul 10, de Toma Liviu, in urma unui penalty acordat de arbitrul partidei, concretizat de jucatorul celor de la F.C. Bucuresti. Din pacate pentru formatia de Liga I, ghinionul face ca Stoican Florin sa inscrie un autogol iar scorul sa fie egal 1-1. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, un scor ce le dadea sperante celor de la Old Boys.

In repriza secunda F.C. Bucuresti a fost echipa care a insistat mai mult pe faza ofensiva, dar nici Old Boys nu a jucat deloc rau, acestia lasand sa se inteleaga ca accederea in faza urmatoare a Cupei Ligii nu este decisa. In minutul 25, Toma Liviu face dubla, concretizand o faza frumoasa facuta de Ovidiu Cristea si Petre Mihai, scorul devenind 2-1 dupa acest moment. La 5 minute distanta, Nicola reuseste sa egaleze pentru Old Boys, iar ultimele 10 minute se anuntau unele de foc. Omul de creatie al celor de la F.C. Bucuresti, Ovidiu Cristea, ii deschide calea spre gol aceluiasi Toma Liviu, iar acesta realizeaza hattrick-ul, in acelasi timp aducand victoria pentru echipa lui. O victorie la limita pentru formatia de Liga I, scor 3-2, iar soarta calificarii nu este nici pe departe jucata.

Articole similare

Close