ArticoleCupa Ligii

Liverpool s-a dezlănțuit în repriza secundă și a trecut la scor de Sălaj Boys, care își ia adio de la Superligă

Liverpool Team și Sălaj Boys au jucat vineri seara derby-ul Grupei B1 din Cupa Ligii.

Pe terenul din Ghencea, cele două formații din Liga I Sud au oferit o primă repriză echilibrată, încheiată cu scor egal, 2-2, pentru ca diferența să se facă în partea secundă.

„Cormoranii” au ieșit mult mai deciși de la cabine și au oferit o veritabilă demonstrație de fotbal în repriza secundă, pe care și-au adjudecat-o cu 5-0, pentru o victorie finală cu scorul de 7-2, grație căreia se instalează în fotoliul de lider al grupei.

Alecsandru Mihai și căpitanul Robu Alin au reușit câte o dublă pentru LFC, în timp ce Zaina Ionuț, Manofu George și Gheorghe Laurențiu au punctat câte o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, golurile prin care băieții de la Sălaj Boys au mers umăr la umăr cu adversarii de la Liverpool în prima repriză au fost marcate de Leca Iulian.

În urma acestui prim meci din Grupa B1 a Cupei Ligii, Liverpool Team se instalează în fruntea grupei, în timp ce Sălaj Boys este în mare măsură eliminată din competiție și ratează ultima șansă de a se califica la Superliga Prieteniei 2016.

Metalplast și Liverpool Team II mai fac parte din Grupa B1 a Cupei Ligii.

Articole similare

Close